9 Ocak 2017 Pazartesi

MELEK SEVGİYLE BÜYÜYOR

Nilüfer Anne
Muhammet Baba
Melek Ayvalık’ta yeni evinde annesi Nilüfer ve babası Muhammet ile  yaşamını sürdürüyor. Biz, Melek’i bıraktıktan birkaç gün sonra Ankara’ya döndük. Dönmeden ona veda ettik. Bizi yadırgamadı Melekcik. Bakalım seneye ne olacak? 
Mahmut Abisi ile
Melek’in kardeşini kaybettiğini yazmıştım. Artık kedi abileri Mahmut ile Muhtar ve  köpek ablası Ezo var. En çok Mahmut abisiyle uyumayı ve oynamayı seviyor.  Kalabalık bir ailesi oldu. Nilüfer bizi hiç habersiz bırakmıyor. Bir iki gün haber çıkmasa, sosyal medyada Melek’in bir fotoğrafı yer almasa endişeleniyorum. Melek’in sağlığı inişli, çıkışlı. Bunu normal karşılamak gerekiyor; çünkü yaşaması bile mucize. O kadar iyi bakılıyor ki, sağlığı ile ilgili sorunlar çabucak çözümleniyor.

   
Muhtar abisi
Mahmut Abi















Her tedavi sürecini duyuruyor Nilüfer. Sonra da iyileşince onun tatlılıklarını anlatıyor:
“Neşesi yerinde, hopluyor koşuyor. Şimdilik iyi evimizin maskotu. Hastalandığı için bizim yatakta ikimizin arasında uyuyor. Daha ne yapalım bilmem 24 saat hemşire hizmeti alıyor, keza dadı, şoför hizmeti de âlâsından. Babası bol bol sevgi gösterisinde bulunuyor. Muhtar ve Mahmut abileri tüy ve popo temizliği ve oyun oynama hizmeti veriyor. Ekmek elden ….. yaşayıp gidiyor!
Çok yaşa Melek sen. Baharda görüşürüz.


Veteriner Hekim Furkan Bey
Veteriner Hekim Alev Hanım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder